'Van der Streek kan openbaring worden in eredivisie'

UTRECHT - Gert Kruys denkt dat Sander van der Streek dit seizoen wel eens de verrassing kan worden bij FC Utrecht. Hij zei zaterdag in Namen en Rugnummers dat de versterkingen er indrukwekkend uitzien.
''Van der Streek is een polyvalente speler. Hij kan zo op de plek van Amrabat spelen. Hij kan de openbaring van de eredivisie worden'', aldus Kruys die denkt dat Van der Streek op meerdere posities inzetbaar is.
Kruys denkt dat op Simon Makienok het spel zal worden afgestemd. "Samen met Cyriel Dessers zal hij voorin staan", zegt Kruys die de voormalig speler van NAC een goede versterking vindt.
"Bilal Oud-Chikh lijkt mij gehaald voor de breedte. Je ziet zijn potentie maar het is nog wel een jongen die stappen moet maken", vertelde Kruys. "Chris David is een hele talentvolle middenvelder. Utrecht krijgt in mijn ogen met deze versterkingen een kwaliteitsinjectie."

VORM

Kruys gooide in het radioprogramma ook een balletje op over doelman Michel Vorm. Kruys denkt dat Vorm bij Tottenham Hotspur moet vertrekken en dus misschien een mogelijkheid is voor FC Utrecht om terug te halen. "Vorm komt vrij, als hij komt dan lijkt het mij dat hij de eerste keeper wordt", aldus de voormalig voetballer van FC Utrecht.

Gert Kruys: 'De versterkingen zien er indrukwekkend uit'

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.