'GVVV wil Oosterhuis of Huistra als coach'

VEENENDAAL - GVVV is in de zoektocht naar een nieuwe trainer uitgekomen bij Jan Oosterhuis en Pieter Huistra. De Veenendaalse 2e divisionist wil één van deze twee mannen vastleggen als vervanger van de vertrokken John de Wolf. Dat laten bronnen aan RTV Utrecht weten.
John de Wolf vertrok deze week plotseling van GVVV naar 3e divisionist Spakenburg. De Veenendalers hadden eerder aangeklopt bij Hercules voor Eric Speelziek, maar de Utrechtse club wil Speelziek niet kwijt. In de zoektocht naar een nieuwe trainer denkt de club nu aan Jan Oosterhuis of Pieter Huistra.

HUISTRA

Pieter Huistra was als voetballer onder andere actief voor FC Groningen, FC Twente Glasgow Rangers en RBC Roosendaal. In 2005 begon hij zijn trainersloopbaan. Hij begon als assistent bij Vitesse van Aad de Mos. Hierna was hij onder andere nog trainer van Jong Ajax, FC Groningen en De Graafschap.

OOSTERHUIS

Als voetballer speelde Jan Oosterhuis voor onder andere FC Utrecht en De Graafschap. Ook was hij als voetballer actief voor GVVV. Als trainer is Oosterhuis in dienst geweest van Achilles Veen, VV Nijenrodes en in twee termijnen bij Hercules.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.