FC Utrecht haalt keeper Marsman

UTRECHT - FC Utrecht heeft zich per direct versterkt met doelman Nick Marsman. Hij tekende maandagochtend een contract voor één seizoen. FC Utrecht bedong een optie voor een tweede seizoen.
Marsman komt transfervrij over van FC Twente waar hij in zes jaar 117 keer onder de lat stond. Technisch manager/hoofdtrainer Erik ten Hag is content met de nieuwe aanwinst:
"Nick brengt veel ervaring naar FC Utrecht. Samen hebben wij een succesvol verleden. Als jeugdspeler won hij met zijn elftallen al titels en met Go Ahead Eagles zijn wij gepromoveerd naar de Eredivisie. Qua leeftijd vertegenwoordigt hij de middengroep. Dit past uitstekend in onze selectie. Hij heeft de individuele kwaliteiten die van meerwaarde zijn en straalt met zijn voorkomen en lengte, rust en gezag uit. Met de komst van Nick hebben wij een sterk keepersbestand voor komend seizoen."
De 26-jarige doelman genoot zijn jeugdopleiding bij FC Twente. Vanaf 2011 was hij actief bij de eerste selectie van de Enschedese club met een tussenpauze van één seizoen. Nick Marsman verdedigde tijdens seizoen 2012-2013 op huurbasis de clubkleuren van Go Ahead Eagles en met die club beleefde hij samen met Ten Hag de promotie naar de Eredivisie.

Nick Marsman: "Ik moet de strijd aangaan met Jensen"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.