Instellingen

Speelschema's Tweede en Derde Divisie bekend

PROVINCIE UTRECHT - Het speelschema voor de Tweede Divisie is bekendgemaakt. Promovendus IJsselmeervogels start zaterdag 26 augustus met een thuisduel tegen Kozakken Boys, de nummer twee van vorig jaar.
Voor het Veenendaalse GVVV wacht in de eerste speelronde een uitduel in Groesbeek tegen De Treffers.
De onderlinge confrontatie tussen de Utrechtse Tweede Divisionisten is op zaterdag 28 oktober. Dan staat GVVV - IJsselmeervogels op het programma.

DERDE DIVISIE ZATERDAG

Spakenburg, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Derde Divisie, begint het seizoen op zaterdag 26 augustus met een uitduel tegen ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht.
Het Veenendaalse DOVO, dat juist promoveerde naar de Derde Divisie, speelt op diezelfde dag thuis tegen DVS '33 uit Ermelo.

DERDE DIVISIE ZONDAG

De Utrechtse Derde Divisionisten Magreb '90 en Hercules beginnen op zondag 27 augustus met uitduels tegen respectievelijk Quick (Den Haag) en Westlandia (Naaldwijk).
Voor De Meern, dat afgelopen seizoen promoveerde vanuit de Hoofdklasse, begint de Derde Divisie met een thuisduel tegen HSC '21 uit Haaksbergen.

STADSDERBY

Op de derde speeldag is al de eerste Utrechtse stadsderby in de Derde Divisie. De Meern neemt het zondag 10 september op tegen Magreb '90.
Een week later, op zondag 17 september nemen Hercules en De Meern het op Sportpark Voordorp tegen elkaar op.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.