Instellingen

FC Utrecht besluit trainingskamp met nederlaag

© FCU Photo
UTRECHT - FC Utrecht heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een nederlaag. Het Azerbeidzjaanse FC Qäbälä stapte als winnaar van het veld in Strasswalchen, door een doelpunt van Javi Hernandes in de 66e minuut.
FC Utrecht besluit het trainingskamp zodoende met één gelijkspel en twee nederlagen. Toch was trainer Erik ten Hag na de nederlaag van zaterdag niet ontevreden. "De kansenverhouding was 5-2, of misschien 5-3. Maar we kregen een ongelooflijke goal tegen". Het duel tegen de nummer twee van Azerbeidzjan was de laatste oefenwedstrijd voor de wedstrijd van donderdag tegen Valletta FC, in de tweede voorronde van de Europa League.
Opstelling FC Utrecht:
David Jensen; Sean Klaiber (83. Nick Lim), Mark van der Maarel, Edson Braafheid (72. Ody Velanas), Robin van der Meer (39. Jeff Hardeveld); Willem Janssen (87. Maarten Peijnenburg), Sander van de Streek (76. Rick van der Meer), Yassin Ayoub (79. Silla Sow), Zakaria Labyad (61. Urby Emanuelson); Simon Makienok (79. Nick Venema), Gyrano Kerk (61. Mitchell van Rooijen).

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.