Ayoub verlaat training strompelend, Ten Hag moet kiezen tussen Emanuelson en Dumic

UTRECHT - Yassin Ayoub is tijdens de training van FC Utrecht op Malta geblesseerd geraakt. De middenvelder verliet het veld strompelend en het is onzeker of hij morgenavond mee kan doen tegen FC Valletta.
De eventuele afwezigheid van Ayoub zou een flinke aderlating zijn voor FC Utrecht. De ernst van zijn blessure is nog onbekend.

EMANUELSON OF DUMIC

Trainer Erik ten Hag mag in aanloop naar het Europa League-duel tegen Valletta maar één nieuwe speler inschrijven. Hij moet dus kiezen tussen Urby Emanuelson en Dario Dumic.
Beide nieuwelingen werden afgelopen maandag gepresenteerd. Niet op tijd om hen allebei in te schrijven voor het Europese duel op Malta. Ten Hag wil nog niet zeggen of hij voor Emanuelson of Dumic kiest. Die eerste is sowieso niet fit genoeg om een heel duel te spelen.

MEER BLESSURES

Een andere centrale verdediger, Ramon Leeuwin, is ook niet wedstrijdfit. Hij werd twee weken terug
door een scooter en speelt sowieso niet mee. Ook rechtsback Giovanni Troupée doet
wegens een blessure.

PROGRAMMA OP MALTA

De selectie en staf van FC Utrecht is vandaag aangekomen op Malta. Vanavond gaven trainer Ten Hag en aanvoerder Willem Janssen een persconferentie.
"We kennen Valletta door en door", zei Ten Hag op de persconferentie. "We gaan hier winnen."
Daarna was een training in het stadion van Hibernians, een andere Maltese club. Verslaggever Mark van der Wel legde een deel van de training vast via Facebook.
Het zal naar verwachting bijna 30 graden zijn als de wedstrijd morgenavond om 19.30 uur begint. Een live verslag is te horen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.