Instellingen

Valletta-trainer: "We gaan aanvallen tegen FC Utrecht"

Het is nog onzeker of Ayoub vanavond kan meedoen.
Het is nog onzeker of Ayoub vanavond kan meedoen. © FCUPhoto
UTRECHT - FC Valletta is niet van plan zich in te graven tegen FC Utrecht. Sterker nog: trainer Zoran Popovic kondigt aan dat zijn spelers aanvallend zullen spelen vanavond.
"Valletta is nooit een team geweest dat het fijn vindt om te verdedigen", zegt de trainer in gesprek met Times of Malta. "Dat zal nu niet anders zijn. We gaan bij iedere mogelijkheid naar voren."
De Serviër heeft zich goed voorbereid op FC Utrecht. "Ik heb hen zien spelen en hebben geprobeerd zwaktes te vinden in hun manier van spelen. Hopelijk lukt het."

WEINIG KANS

Volgens het Engelstalige dagblad uit Malta wordt het een lastig verhaal voor Valletta om de volgende ronde te halen. Trainer Popovic kan net als in het vorige duel tegen SS Folgore uit San Marino niet beschikken over verdediger Jonathan Caruana (schorsing) en middenvelder Rowen Muscat (blessure).
Op de hoogte blijven van het nieuwste Europa League-avontuur van FC Utrecht? Verslag van de wedstrijd FC Valletta - FC Utrecht is vanaf 19.30 uur te horen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.