Instellingen

Ten Hag:"Het resultaat is goed, maar ik ben niet tevreden"

UTRECHT - Na twee en een halve week voorbereiding stond voor de FC de wedstrijd tegen Valletta al op het programma. De spelers leken last te hebben van de zware omstandigheden en Utrecht had moeite het spel te maken. Toch verwachtte Ten Hag niet dat zijn spelers al verder waren. "We zijn net zo ver als dat ik had verwacht. Organisatorisch hebben we uitstekend gespeeld."
In Malta lukte het FC Utrecht niet te winnen van Valletta FC. De eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League eindigde in 0-0.

ECHIE

Aanvallend wist Utrecht niet veel klaar te spelen. "In de eindfase ging op detailniveau veel mis, maar dat is logisch in deze fase van de voorbereiding. Het gaat nu alleen wel om het 'echie'. We zijn hier gekomen om te winnen. Het resultaat is goed, maar ik ben niet tevreden."

VERTROUWEN

Ondanks het teleurstellende resultaat kijkt de trainer vol vertrouwen uit naar de return van volgende week. "We weten wat ons te doen staat in Waalwijk. We moeten winnen. Ik ben er van overtuigd dat we voldoende kwaliteit hebben om dat te doen."
Zaterdag speelt FC Utrecht nog een oefenwedstrijd tegen SV Meppen op Sportpark Zoudenbalch

Ten Hag: 'Organisatorisch uitstekend gespeeld'
Ten Hag: "Team heeft goede prestatie weggezet"
Ten Hag over Nouri: "Het kwam als een bom binnen"
Willem Janssen: "Veld was betonplaat"
Willem Janssen over Nouri: "Voetbal niet van belang vandaag"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.