Ayoub en Ould-Chikh onzeker voor Lech Poznan

UTRECHT - FC Utrecht kan morgenavond mogelijk niet beschikken over Yassin Ayoub en Bilal Ould-Chikh. De spelers zijn lichtgeblesseerd in aanloop naar het thuisduel tegen Lech Poznan.
Ayoub, die al wekenlang in verband wordt gebracht met een transfer, verliet gisteren gehavend de training. Later vandaag wordt gekeken of hij de Europa League-confrontatie tegen de Polen fysiek aan kan.
Verder kan trainer Ten Hag ook niet beschikken over de langdurig geblesseerden Patrick Joosten, Rico Strieder en Chris David.

VERTROUWEN VAN VALLETTA

Erik ten Hag kijkt positief vooruit op het tweeluik tegen Lech Poznan. "De wedstrijd tegen Valletta geeft vertrouwen. Vorige week hebben wij uitstekend veldspel laten zien, ik hoop dat we nu de volgende stap kunnen zetten."

OP EUROPESE WIJZE

Volgens Ten Hag is Lech Poznan een ploeg die "op een Europese wijze speelt". "Dat betekent: vanuit een goede organisatie, en goed op elkaar afgestemd. Er zit een gedachte aan hun manier van spelen."
Verder roemde Ten Hag de Kroatische trainer van Lech Poznan: Nenad Bjelica. Hij weet zijn team tactisch goed neer te zetten.

SNEIJDER

Op de persconferentie één dag voor de wedstrijd tegen Lech Poznan werd Edson Braafheid gevraagd naar de geruchten over een transfer van Wesley Sneijder. "Wesley, sla je slag", antwoordde hij op de vraag of zijn voormalig Oranje-ploeggenoot naar FC Utrecht moet komen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.