Van Baarle aan de start in Veenendaal-Veenendaal

VEENENDAAL - Dylan van Baarle staat volgende week vrijdag aan de start van de wielerklassieker Veenendaal - Veenendaal. Voor de renner van Cannondale-Drapac wordt het een bijzondere wedstrijd, want hij rijdt dan door de straten van zijn woonplaats Veenendaal.
Nog nooit reed hij de koers in zijn eigen woonplaats. Van Baarle reageerde op Radio M Utrecht in het sportprogramma Namen en Rugnummers verheugd. "Ik denk dat er ergens op de achtergrond wel wat gedaan is door de organisatie om me aan de start te krijgen. Aan de andere kant ben ik mijn ploeg heel dankbaar dat ik opgesteld ben. Ik heb er enorm veel zin in en hopelijk heb ik goede benen."
SCHRIJFT GROENEWEGEN HISTORIE?
Dit keer staan er geen twee, maar maarliefst vier World Tour ploegen aan de start. Naast Cannondale-Drapac doen ook LottoNL-Jumbo, Lotto-Soudal en Orica-Scott mee namens de hoogste divisie van het wielrennen. De kans is ook groot dat Dylan Groenwegen aan de start staat. De Abcoudenaar kan historie schrijven door de klassieker voor de derde keer op rij te winnen.
Naast de vier grootste ploegen staat ook de top van de pro-continenetale ploegen aan de start. Met Roompot-Nederlandse Loterij, Wanty Groupe Gobert en Fortuneo Oscaro. De laatste twee waren ook te zien in de Tour de France.
Veenendaal - Veenendaal is 18 augustus live te zien op RTV Utrecht.

Rick van Manen sprak met Dylan van Baarle: "Ik denk dat er op de achtergrond wat geregeld is om me hier aan de start te krijgen"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.