Emanuelson scoorde ooit tegen Zenit

UTRECHT - Als FC Utrecht vanavond tegen Zenit weet te scoren, verwerft het zich een goede uitgangspositie voor plaatsing voor de poulefase van de Europa league. Na de 1-0 uit de Galgenwaard zullen de Russen er dan drie moeten maken om Utrecht te elimineren. En FC Utrecht heeft een speler die weet hoe het is om in Sint Petersburg te scoren tegen Zenit.
"Het was met AC Milan in de Champions League. We wonnen met 3-2 en ik scoorde uit een vrije trap", herinnert Urby Emanuelson zich. De oud international heeft er vertrouwen in dat het vanavond ook met Utrecht kan. "We weten dat het anders kan lopen dan vorige week, als zij een tandje bijschakelen. Maar ze zullen vol aan de bak moeten om ons er onder te krijgen."
Emanuelson heeft ervaring met het spelen van grote wedstrijden, en is er van overtuigd dat wedstrijd tegen Zenit een belangrijke ervaring gaat zijn voor het elftal. "Er zitten 65.000 mensen op de tribune die allemaal tegen jou zijn. Maar je verstaat het toch niet, dus je moet je er niets van aantrekken."

Urby Emanuelson: "Je verstaat toch niet wat ze roepen"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.