3e divisie zondag: De Meern en Hercules beginnen uit

UTRECHT - De Meern begint aan het avontuur in de 3e divisie tegen Quick uit Den Haag. Die debuteert, net als De Meern, in de 3e divisie. Zowel De Meern als Quick promoveerde vorig seizoen via de nacompetitie.
De ploeg van de nieuwe trainer Joël Titaley bereikte, zij het met moeite, deze week de eerste hoofdronde van de strijd om de KNVB beker. Hoofdklasser Vlissingen werd na strafschoppen verslagen. Lejon Cats, Sven van Doorn, Tom van der Linden en Rychto Lawalata missen het 3e divisiedebuut van De Meern. Zij zijn geblesseerd. Ook Joey Swanink is niet van de partij.
In diezelfde 3e divisie zondag gaat Hercules op bezoek bij Westlandia. De ploeg uit Naaldwijk was vorig jaar de enige ploeg die De Dijk kon volgen in de titelrace, maar sneuvelde uiteindelijk, net als Hercules, in de nacompetitie. Vorig seizoen verloor Hercules zowel uit als thuis van Westlandia. In Naaldwijk werd het 4-0, in Utrecht 1-4.
Hercules beleefde een goede bekerweek, door achtereenvolgens ACV en Dongen uit te schakelen en zo de eerste ronde van de KNVB beker te bereiken. Tegen Westlandia kan trainer Eric Speelziek niet beschikken over de geblesseerde Roy Kelder. Alfred Mensah, die de wedstrijd tegen Dongen vanwege een hamstringblessure miste, is er waarschijnlijk wel weer bij.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.