Instellingen

GVVV bijna compleet bij seizoensouverture

Rodny Hofman is de enige afwezige bij GVVV
Rodny Hofman is de enige afwezige bij GVVV © Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV begint de tweede jaargang in de 2e divisie zaterdag met een uitwedstrijd tegen De Treffers. De Veenendalers bewaren geen goede herinneringen aan het laatste bezoek aan Groesbeek; vorig seizoen werd de uitwedstrijd tegen De Treffers met 4-0 verloren.
De nieuwe trainer Niek Oosterlee kan nog niet beschikken over rechtsback Rodny Hofman. Zijn postitie wordt normaal gesproken, net als afgelopen woensdag in de met 7-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Magreb'90 ingenomen door Laurens van der Voort.
Voor de zevenklapper tegen Magreb'90 kende GVVV een wisselvallige voorbereiding. Tegen de hoofdklassers Vlissingen en Genemuiden werd verloren, en tegen 3e divisionist Hercules gelijk gespeeld. Hoofdklasser Achilles Veen en 3e divisionist OFC werden wel verslagen.
De Treffers lijkt ten opzichte van vorig seizoen vooral aanvallende stootkracht te hebben ingeleverd. Drie van de topschutters: Wesley Meeuwsen, Robert Mutzers en Rick Verbeek keerden de ploeg de rug toe. Eén van de nieuwe aanvalskrachten is Nieuwegeiner Patrick Heesakkers, die de afgelopen twee jaar bij GVVV vooral wisselspeler was.
Het duel tussen De Treffers en GVVV begint zaterdagavond om 18.00 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.