Pikante wedstrijd voor GVVV-trainer Oosterlee

VEENENDAAL - GVVV - Rijnsburgse Boys, op de tweede speeldag van de 2e divisie, is een bijzondere wedstrijd voor GVVV-trainer Niek Oosterlee. Voordat de Alphenaar afgelopen seizoen een sabattical nam, zat hij zeven jaar als trainer op de bank bij Rijnsburgse Boys. Zijn laatste wedstrijd bij die club was uit tegen GVVV.
Het was de laatste speelronde in de topklasse van het seizoen 2015/2016. Zes van de zeven ploegen die zich gingen plaatsen voor de nieuw te vormen 2e divisie stonden al vast. GVVV en Rijnsburgse Boys streden op een volgepakt Panhuis in een rechtstreeks duel om het laatst overgebleven 2e divisieticket. GVVV won, dankzij twee treffers van Simon Brouwer, met 2-0.
Afgelopen seizoen, onder Oosterlees opvolger Pieter Mulders, slaagde Rijnsburgse Boys er ten koste van Spakenburg in de play-offs te winnen, en zo maakte de club vorige week alsnog de entree in de 2e divisie. In de openingswedstrijd tegen Barendrecht kwamen 'de Uien' met 2-0 achter. Maar mede dankzij een treffer van voormalig Spakenburgspeler Joël Tillema werd er toch nog met 3-2 gewonnen.
GVVV kende een minder goede start. De Veenendalers leden een onverdiende 2-0 nederlaag bij De Treffers. Zaterdag tegen Rijnsburgse Boys keert aanvoerder Roy Terschegget terug van een schorsing. Rechtsback Rodny Hofman, die herstelt van een knieblessure, is nog niet van de partij.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.