IJsselmeervogels speelt gelijk tegen Achilles '29

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De wedstrijd tussen IJsselmeervogels en Achilles '29 is zaterdag geeïndigd in een gelijkspel. Het werd 2-2.
Trainer Willem Leushuis beleefde na elf jaar zijn rentree. De Brabander tekende afgelopen weekend een contract voor één seizoen, als opvolger van Sandor van der Heide.

POWEL

Leushuis zag een wedstrijd met veel kansen en doelpunten. Al in de elfde minuut wist Berry Powel de 0-1 te maken. Hij kopte de bal na een voorzet van Shanon Carmelia in de hoek van het doel.
Niek Versteegen van Achilles '29 zorgde ongeveer twintig minuten later voor een gelijke stand. Beide clubs gingen met 1-1 de kleedkamer in. Niels Wouters van Achilles '29 maakte korte tijd later met een kopbal na een vrije trap de 2-1.

GEEL

Marijn de Kler werd halverwege de tweede helft door de scheidsrechter van het veld gestuurd. Hij maakte volgens de IJsselmeervogels zelf een 'domme overtreding' en dat leverde hem een tweede gele kaart op.
Samir Merraki wist in de 72e minuut de 2-2 te maken. Daarna volgden nog een paar grote kansen voor IJsselmeervogels en vijf minuten blessuretijd, maar de keeper van Achilles '29 wist alle ballen uit zijn doel te houden.
11' Berry Powel [0-1]
32' Niek Versteegen [1-1]
52' Niels Wouters [2-1]
72' Samir Merraki [2-2]
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.