Instellingen

Meeuwsen en Brouwer: "Heel dik goud verloren"

PROVINCIE UTRECHT - Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer hebben op het NK Beachvolleybal de wedstrijd om de derde plaats gewonnen. Nieuwegeiner Meeuwsen won met zijn partner met 2-0 in sets van het duo Vismans/Van der Ham. Hij was niet tevreden met de bronzen plak.
De setstanden waren 21-19 en 21-19 in Den haag. "We kwamen hier met één doel en dat was het winnen van de Nederlandse titel", zegt Meeuwsen tegen RTV Utrecht. De Nieuwegeiner verloor eerder op de dag al in de halve finale. Samen met zijn partner Alexander Brouwer restte Meeuwsen alleen de wedstrijd om het brons. "Dat is een hele diepe teleurstelling."
"We laten het zelf liggen. Niets ten nadelen van die andere jongens, maar wij horen hier gewoon te winnen", is de beachvolleyballer zelfkritisch. Waar dat dan aan ligt vindt Meeuwsen lastig te zeggen. "Het voornaamste verschil is dat die jongens meer de wil hadden om te winnen."
Met de bronzen plak waren de titelverdedigers dan ook alles behalve tevreden. "We hebben heel dik goud verloren en niks anders."

Meeuwsen:"Geen brons gewonnen maar goud verloren"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.