De Meern wil weg van onderste plaats

DE MEERN - In de 3e divisie B is De Meern slecht aan het seizoen begonnen. De promovendus heeft uit twee duels nul punten en staat onderaan. Zondag wacht de uitwedstrijd tegen degradant en titelkandidaat Jong Vitesse. Ook Hercules treft een beloftenteam. In Doetinchem is Jong De Graafschap de tegenstander.

DE MEERN

De Meern kreeg afgelopen weekend op eigen veld een pak slaag van OJC Rosmalen. De Brabanders wonnen met 5-0. Na de eerdere nederlaag tegen Quick belandden de oranjehemden daardoor op de laatste plaats, met een doelsaldo van 1-7.
Tegen Jong Vitesse zal het opnieuw lastig worden. De Arnhemse beloften haalden vier punten uit de eerste twee duels. De Meern-coach Joël Titaley kan niet beschikken over het kwartet Lejon Cats, Sven van doorn, Rychto Lawalata en Tommy van der Linden.
De wedstrijd op sportcentrum Papendal begint al om 13.30 uur.

HERCULES

Hercules beleeft in de uitwedstrijd tegen Jong De Graafschap de terugkeer van Matthijs Blijham. Hij ontbrak zondag tegen Dongen vanwege een schorsing. Colin Broers en Roy Kelder zijn geblesseerd en ontbreken in de ploeg van Eric Speelziek.
Hercules begon het seizoen met een 4-3 nederlaag tegen Westlandia maar herstelde zich zondag tegen Dongen (2-0). Bij een nieuwe zege haken de Utrechters aan bij de bovenste plaatsen. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in Doetinchem in een 3-2 zege voor Hercules.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.