Eemdijk pakt volle buit in slotminuut, Argon speelt opnieuw gelijk

MIJDRECHT/EEMDIJK - In de hoofdklasse B heeft Eemdijk de thuiswedstrijd tegen Huizen met 3-2 gewonnen. De ploeg van trainer Patrick Loenen moest na een uur spelen met 10 man verder, maar richtte zich op en wist een 2-0 achterstand om te buigen.
Het duel moest tussentijds worden stilgelegd doordat er een onweersbui over het veld trok. Na een korte onderbreking kon de wedstrijd weer vervolgd worden. Direct na de rode kaart van Jan Pieter Hartog was het echter Eemdijk dat via Argjend Selimi de aansluitingstreffer op het scorebord zette.
Ook Huizen kwam 10 minuten voor met een man minder te staan, toen Jordey Buitenhuis kon inrukken nadat hij hands maakte in het strafschopgebied. Zeger Beukers was daarna koelbloedig vanaf de penaltystip en schoot de 2-2 binnen. Maikel de Harder beloonde de veerkracht van Eemdijk door in de blessuretijd met een afstandsschot de eindstand te bepalen op 3-2.

ARGON

Argon heeft net als vorige week met 1-1 gelijkgespeeld. In het duel met Swift kwam de ploeg uit Mijdrecht na een klein half uur op een 1-0 voorsprong via Patrick Lokken. Lang kon Argon niet van de voorsprong genieten: vlak voor rust trok Swift de stand gelijk vanaf de penaltystip. Vlak na rust kreeg de 38-jarige Lokken nog de kans om zich tot matchwinner te kronen, maar zijn poging van elf meter werd gekeerd. Zodoende staat Argon na twee speelrondes op een achtste plaats in de hoofdklasse A.
Voor alle uitslagen uit de hoofdklasse kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.