LIVEBLOG: FC Utrecht zwaar onderuit op bezoek bij FC Twente. Reacties en meer op 93.1 FM!

UTRECHT - FC Utrecht speelt vandaag in de eredivisie tegen het nog puntloze FC Twente. De ploeg van Erik ten Hag staat op dit moment op de gedeelde tweede plek. FC Twente staat onderaan. Weet Utrecht vandaag te winnen en verliest Feyeoord van PSV dan zijn de Domstedelingen de gedeelde koploper van de competitie. Volg de ontwikkelingen rond de wedstrijd in dit liveblog of op Radio M Utrecht op 93.1FM.
90' Het eindsignaal in Enschede. Een onherkenbaar FC Utrecht verliest zijn tweede wedstrijd van het seizoen. Interviews, analyses en meer straks op 93.1 FM met Gert Kruys en Rene van den Berg.
75' Het is over en sluiten in de Grolsch Veste. Oussama Assaidi tekent voor de 4-0. Een onherkenbaar Utrecht stevent af op een forse nederlaag.
65' Ondanks de wissels is het spelbeeld nog niet gekanteld in Utrechts voordeel. Kruys: "Utrecht knokt vandaag tegen zichzelf en is niet bij machte om herkenbare positiespel op de mat te leggen."
45' Wissels in de Grolsch Veste: Troupee en Kerk gaan eraf. Klaiber en Bahebeck maken hun opwachting in de tweede helft. We zijn weer begonnen!
45' Het is rust in de Grolsch Veste. Utrecht staat na 45 minuten op een 3-0 achterstand. Van den Berg: "Van Hanegem noemde dit altijd 'sociale dienst voetbal'. Een ploeg in nood de helpende hand bieden." Grijpt Ten Hag na rust in?
35' En ook nog de 3-0 voor FC Twente. Luciano Slagveer kan intikken na een combinatie door de as van het veld, waar arbiter Kamphuis obstructie pleegt op Van der Streek, waardoor de middenvelder van Utrecht ten val komt.
30' Een FC Groningen-scenario voor FC Utrecht. Ondanks een goede openingsfase staat er een 2-0 stand op het scorebord in Enschede.
18' Daar is de tweede treffer voor FC Twente. Het is Thomas Lam die de Tukkers uit een hoekschop op 2-0 zet. Utrecht moet aan de bak!
10' DOELPUNT! De ploeg van Erik ten Hag komt op een 1-0 achterstand. Het is Tom Boere die namens de Tukkers scoort.
2' Vlak na het eerste fluitsignaal schiet Zakaria Labyad de bal hoog over na een goede actie van Gyrano Kerk!
1' De bal rolt in de Grolsch Veste. We zijn begonnen bij FC Twente - FC Utrecht.

OPSTELLINGEN


FC Utrecht:

Jensen; Troupée, Van der Maarel, Janssen, Braafheid; Van de Streek, Ayoub, Labyad, Emanuelson; Kerk, Dessers
FC Twente:
Brondeel; Ter Avest, Bijen, Lam, Van der Lely; Liendl, Holla, Jensen; Slagveer, Boere, Assaidi

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.