De Meern in slotfase onderuit tegen EVV

DE MEERN - De Meern heeft zijn vierde wedstrijd in de derde divisie met 2-1 verloren van EVV. De ploeg van trainer Joël Titaley stevende lange tijd af op een 1-1 gelijkspel, maar kreeg een paar minuten voor tijd de beslissende treffer tegen.
Na een kwartier spelen kwam De Meern op een achterstand toen Jeremy Lemmens met een prachtig afstandsschot scoorde namens de gasten. Vlak voor rust kreeg de thuisploeg een strafschop na een handsbal. Mark den Hartogh was koelbloedig vanaf de stip en tekende voor de gelijkmaker. In de tweede helft creëerde de thuisploeg een aantal goede kansen, maar wist het niet te scoren. De Meern kreeg in de slotfase toch de deksel op de neus toen EVV met opnieuw een afstandschot de 2-1 op het scorebord zette.
13' Jeremy Lemmens [0-1]
45+2' Mark den Hartogh [1-1]
84' Shaquille Simmons [1-2]
Het puntloze De Meern wacht na vier wedstrijden nog op zijn eerste overwinning en is de rode lantaarndrager van de derde divisie.

Mark den Hartogh:"Stille kleedkamer met schreeuwende trainer"
Joel Titaley:"Zelf weggegeven"