Onherkenbaar FC Utrecht zwaar onderuit in Enschede

UTRECHT - FC Utrecht heeft een 4-0 nederlaag geleden op bezoek bij FC Twente. De ploeg van trainer Erik ten Hag keek bij rust al tegen een 3-0 achterstand aan en was in de tweede helft niet bij machte de stand nog om te buigen.
Hoewel de Utrechters in de openingsfase nog aardig begonnen was het Twente dat via een fraai lobje van Tom Boere op een 1-0 voorsprong kwam. Thomas Lam zette de Tukkers uit een hoekschop vervolgens op 2-0 . Luciano Slagveer zette nog voor rust de 3-0 op het scorebord, terwijl scheidsrechter Kamphuis middenvelder Sander van de Streek hinderde.
In de rust greep Erik ten Hag in en wisselde hij Gyrano Kerk en Giovanni Troupee. Jean-Christophe Bahebeck en de gepasseerde Sean Klaiber maakten hun opwachtig bij aanvang van de tweede helft. De ingrepen hadden niet het gewenste effect: Utrecht was geen schim van zichzelf en maakte geen moment aanspraak op de aansluitingstreffer. Oussama Assaidi bepaalde de eindstand een kwartier voor tijd uiteindelijk op 4-0.
9' Tom Boere [1-0]
18' Thomas Lam [2-0]
35' Luciano Slagveer [3-0]
75' Oussama Assaidi [4-0]
Voor FC Utrecht betekende het de tweede nederlaag van het seizoen. Volgende week zondag ontvangt de ploeg PSV in de eigen Galgenwaard. Utrecht staat met negen punten momenteel achtste in de Eredivisie.

Erik ten Hag: "We hadden ook kunnen scoren in de eerste 3 minuten"
Willem Janssen:'Dit is ongelooflijk. Niets wees vooraf op zo'n off day."
Sean Klaiber over de wissel:" Ik begrijp het niet. Een verklaring heb ik ook niet".

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.