GVVV speelt streekderby in de Betuwe

VEENENDAAL - Voor GVVV staat zaterdag één van de kortste reisjes van het seizoen op het programma. Van het eigen sportpark Panhuis naar sportpark De Lok in Tiel, waar T.E.C. haar thuisduels speelt, is nog geen 27 kilometer. Vorig seizoen beviel die korte reis de Veenendalers overigens slecht. De uitwedstrijd in Tiel was één van de slechtste van het seizoen en leverde een 4-2 nederlaag op.
De wedstrijd tegen T.E.C. komt voor GVVV vier dagen na het bekersucces tegen FC Dordrecht. De grote vraag is dan ook of trainer Niek Oosterlee er in is geslaagd de euforie te blussen en het elftal scherp te krijgen voor de wedstrijd van zaterdag.
T.E.C. is slecht begonnen aan de competitie. De ploeg wacht na vier duels nog altijd op de eerste zege en staat met twee punten voorlaatste. GVVV heeft zes punten, maar behaalde al die punten in eigen huis. De uitbeurten tegen De Treffers en Katwijk leverden geen punten op. Bij T.E.C. spelen Serhat Koç (vorig seizoen DOVO) en Robby Holder (vorig jaar Spakenburg).
Oosterlee kan zaterdag geen beroep doen op de geblesseerden Rodny Hofman (knie) en Danny de Leeuw (hamstring).

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.