Instellingen

Sport kort 24 september: BC Amersfoort krijgt pak slaag van Duinwijk

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - Winst voor de Utrechtse Cangeroes(basketbal) en een zware nederlaag voor rugbyers USRS. Ook de vrouwen van RUS kregen een pak slaag.

BADMINTON

BC Amersfoort is in de vierde ronde van de eredivisie tegen de eerste nederlaag opgelopen. Uit tegen Duinwijck werd het 7-1. Ondanks dat verlies staat BC Amersfoort tweede met 19 punten. Almere is met 28 punten koploper.

RUGBY

De vrouwen van URC hebben in poule B van de ereklasse met 51-12 gewonnen van Waterland. In diezelfde poule kreeg RUS een pak slaag van Delft: 66-7. Desondanks blijft RUS koploper, met 10 punten uit drie duels. URC is met 6 uit drie tweede.
In de 1e kalsse bij de mannen won Eemland met 73-5 van Ascrum 2. USRS heeft een zware nederlaag geleden tegen koploper RC Amstelveense. Op de Uithof werd er met 0-53 verloren. De andere Utrechtse ploeg, URC, heeft een eclatante 52-0 overwinning geboekt op Bredase RC.
URC staat zodoende na drie speelronden ongeslagen op een derde plek. Eemland staat na de overwinning van zondag gedeeld bovenaan in de 1e klasse, USRS staat zesde van de twaalf.

BASKETBAL

De basketbalsters van Utrecht Cangeroes hebben in de landelijke promotiedivisie met 74-51 gewonnen van de Groene Uilen. De ploeg staat na twee speelronden op een zesde plek met vier punten.

RUGBY


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.