Instellingen

Seizoen voorbij voor GVVV-er Hofman

© Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV kan dit seizoen niet meer beschikken over Rodny Hofman. Onderzoek heeft uitgewezen dat de rechterverdediger van de 2e divisionist uit Veenendaal in het bekerduel tegen FC Dordrecht de voorste kruisband van zijn knie heeft afgescheurd. Na de operatie volgt een revalidatie van zo'n negen maanden.
Hofman viel in het treffen met FC Dordrecht, vorige week dinsdag, al na twee minuten uit. Drie dagen eerder had hij in de competitiewedstrijd tegen De Dijk zijn rentree gemaakt, nadat hij enkele maanden uit de roulatie was geweest vanwege een blessure aan dezelfde knie.
Bij die blessure werd er voor gekozen om niet te opereren, maar om door rust en krachttraining terug te keren op het veld.Dat leek te lukken, maar bij de tweede wedstrijd binnen een week ging het mis, iets wat trainer Niek Oosterlee zich persoonlijk aantrok.
Op de website van GVVV reageert Hofman aangeslagen. "Dit is een enorme klap voor me. Ik heb de afgelopen vijf maanden keihard gewerkt aan mijn herstel om een operatie te voorkomen en nu staat-ie alsnog op het programma. Ik heb tijd nodig om dit te kunnen verwerken. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor hun steunbetuigingen de afgelopen dagen. Dat doet me goed."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.