Sport kort 30 september: Amazone opent seizoen met nederlaag, Volleybalsters VV Utrecht koploper

PROVINCIE UTRECHT - Volleybalsters VV Utrecht gaan aan leiding in topdivisie. Mannen VCV Veenendaal verliezen tweede duel en handballers Nieuwegein pakken winst.

BADMINTON

Amersfoort heeft zaterdag gewonnen van Barendrecht. Het was met 6-2 te sterk. Amersfoort staat op dit moment op de tweede plek in de eredivisie. Koploper is Almere

BASKETBAL

De vrouwen van Amazone uit Utrecht hebben de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Basketball League verloren. In het uitduel met Loon Lions VSE 1 werd er met 86-51 verloren.

VOLLEYBAL

In de topdivisie kwamen de mannen van VCV Veenendaal in actie tegen ZVH. De promovendus uit onze regio verloor met 3-2. Veenendaal staat na de nederlaag vijfde op de ranglijst. Vorige week wist het de eerste wedstrijd van het seizoen te winnen.
Cito wist zaterdag niet te winnen van Tilburg. De ploeg uit Zeist ging in het uitduel met 3-1 onderuit. Cito is op dit moment de nummer tien van de ranglijst.
In de topdivisie van de vrouwen speelde het Houtense Taurus tegen Apollo. In het uitduel verloor het kansloos met 3-0. Taurus staat op dit moment allerlaatste.
De vrouwen van VV Utrecht gaat het op dit moment beter af. De Utrechters gaan na de overwinning op Huizen (3-2) aan de leiding in de competitie.

HANDBAL

Nieuwegein heeft zaterdag de winst gepakt tegen Sittardia 2. Het was met 32-26 te sterk. Nieuwegein staat op dit moment vierde.

VELDKORFBAL


Dalto heeft zaterdag met 21-10 verloren van TOP / Quoratio Sassenheim. Momenteel staat de club uit Driebergen na vier wedstrijden op een vierde plaats in de ereklasse B.
In de Hoofdklasse B heeft DOS een nederlaag geleden tegen Sporting Delta. Thuis in Westbroek werd er met 22-19 verloren. Zodoende staat de ploeg op een zesde plaats op de ranglijst.
OVVO / De Kroon heeft een nipte 18-21 overwinning geboekt in het uiduel met Rohda. Na vijf wedstrijden staat de Maarssense ploeg nu op een derde plaats in de hoofdklasse B, op vier punten van koploper DeetosSnel.
Tweemaal Zes uit Maartensdijk heeft de tweede overwinning op rij geboekt. De thuiswedstrijd met hekkensluiter Oranje Wit werd met 29-19 gewonnen. De ploeg staat na de overwinning in de middenmoot op een vijfde plek in de hoofdklasse B.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.