FC Utrecht verliest van Wolfsburg, Braafheid krijgt rood

UTRECHT - FC Utrecht heeft een oefenwedstrijd van Bundesliga-club VfL Wolfsburg met 2-0 verloren. Beide Duitse goals vielen in de tweede helft nadat het team van trainer Ten Hag met tien man kwam te staan.
De wedstrijd werd gespeeld op het trainingsveld van Wolfsburg. Bij rust stond het 0-0, kort na de pauze kreeg linksback Edson Braafheid zijn tweede gele kaart. Hij was gefrustreerd omdat hij harde tackles te verwerken kreeg.
Kort daarna maakte de 18-jarige Nigeriaan Victor Osimhen de openingstreffer. In de 68e minuut scoorde de Engelsman Kaylen Hinds 2-0.