GVVV, thuis nog ongeslagen, treft club in last

VEENENDAAL - GVVV speelt zaterdag in de 2e divisie tegen degradant Achilles'29. Die club was de afgelopen week in het nieuws omdat de spelers het werk hadden neergelegd. Omdat ze hun geld over augustus nog niet hadden ontvangen, weigerden ze maandag te trainen. Na een goed gesprek met het bestuur van de Groesbeekse club gingen ze dinsdag weer het veld op.
Ook sportief gaat het Achilles de laatste weken niet voor de wind. Na een prima start van de competitie, met 8 punten uit vier duels, volgden twee dikke verliesbeurten. Bij De Dijk werd het 6-1, een week later was Katwijk in Groesbeek met 4-1 te sterk. Desondanks heeft Achilles'29 met Niek Versteegen een topscorer in huis. De spits scoorde dit seizoen al vijf keer.
GVVV heeft de laatste weken de weg naar boven gevonden. De afgelopen drie duels leverden evenzoveel zeges op. Probleem bij GVVV blijft het maken van doelpunten. In zes duels konden de Veenendalers slechts acht keer juichen. Op eigen veld is GVVV nog zonder puntverlies.
Trainer Niek Oosterlee kan weer beschikken over Soufyan Laghmouchi, die vorige week geschorst was. Danny de Leeuw en Rodny Hofman, die deze week een succesvolle kruisbandoperatie onderging, zijn er zeker niet bij. Wouter Bonke en Caifano Latupeirissa (zie foto) zijn twijfelgevallen.Aanvaller Jeremy de Graaf is weer fit.
De wedstrijd GVVV - Achilles'29 is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.