Instellingen

Opnieuw pittige test voor koploper Spakenburg

VEENENDAAL - De drie Utrechtse clubs in de 3e divisie treffen zaterdag allemaal een beloftenteam. Koploper Spakenburg krijgt Jong FC Groningen op bezoek, Magreb'90 ontvangt Jong FC Twente en DOVO speelt een uitwedstrijd tegen Jong Almere City.
In een weekend waarin de competitie in de eredivisie stil ligt vanwege interlandvoetbal, is het de vraag of en zo ja hoeveel spelers uit de A-selectie komend weekend met de beloftenteams mee zullen spelen.

SPAKENBURG

Een week na de knappe 0-3 zege bij Quick Boys krijgt Spakenburg opnieuw een pittige test. De koploper in de 3e divisie A krijgt bezoek van nummer vier Jong FC Groningen. De Groningse beloften verloren dit seizoen pas één keer en hebben drie punten minder dan Spakenburg, dat de laatste vier duels wist te winnen.
Trainer John de Wolf kan nog niet beschikken over Giovanni Gravenbeek en Daan Huiskamp.

DOVO

Nummer acht DOVO gaat op bezoek bij Jong Almere City, dat derde staat. Als de voortekenen niet bedriegen eindigt dat duel in een gelijkspel. De voorgaande drie uitduels van DOVO in de 3e divisie leverden ook telkens een punt op. Jong Almere begon de competitie met een nederlaag, maar is inmiddels al vijf duels op rij ongeslagen.
DOVO-trainer Gert Kruys kent twee twijfelgevallen in zijn selectie Verdediger Adil Mahdadi heeft last van zijn lies, aanvaller Rocco Keizer was de afgelopen week een paar dagen ziek.

MAGREB'90

Magreb'90 wil een einde maken aan een slechte reeks met drie verliespartijen op rij en een doelsaldo van 1-11. De thuiswedstrijd tegen Jong FC Twente lijkt daarvoor een uitgelezen mogelijkheid. Jong Twente, dat vorig seizoen uit de 2e divisie degradeerde, slaagde er na de degradatie nog niet in een punt te pakken in uitwedstrijd. De Twentse beloften slaagden er zelfs nog niet in te scoren in een duel op vreemde bodem.
Dyllan Ahinful en Paulo Bandeira zijn geblesseerd. Nordin Bourazma viel zaterdag tegen Scheveningen geblesseerd uit, maar is waarschijnlijk op tijd fit.
Alle drie de 3e divisieduels zijn zaterdagmiddag live te volgen bij Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.