Instellingen

Stugge tegenstanders voor Hercules en De Meern

Herculaan Jeffrey Vlug scoorde zondag van elf meter
Herculaan Jeffrey Vlug scoorde zondag van elf meter © Geert Lommers
UTRECHT - Doelpunten zouden zondag wel eens schaars kunnen zijn in de 3e duels van Hercules en De Meern. De tegenstanders van de twee Utrechtse clubs scoren dit seizoen weinig, maar krijgen ook weinig goals tegen.

HERCULES

Voor Hercules staat de verre reis naar EVV op het programma. De tegenstander staat op de vijfde plaats, drie plaatsen hoger dan de Utrechters. EVV heeft de laatste vier duels op rij gewonnen, maar deed dat telkens met een minimale score. Na zes wedstrijden hebben de Limburgers vijf keer gescoord. Ze kregen drie doelpunten tegen.
Hercules, dat na twee nederlagen afgelopen zondag weer eens won, verloor nog nooit in Limburg. Na twee gelijke spelen (0-0 en 1-1) werd vorig jaar een 2-1 zege geboekt door de mannen van Eric Speelziek. Bij Hercules ontbreekt nog altijd de geblesseerde aanvoerder Colin Broers.

DE MEERN

Onderin de 3e divisie treft De Meern opnieuw een opponent waarvan gewonnen moet worden. Het Haagse HBS, landskampioen in 1904, 1906 en 1925, is na vier nederlagen op rij gezakt naar de 14e plaats. Net als De Meern, dat tot dusver drie keer scoorde, heeft ook HBS moeite met het maken van doelpunten. De Hagenaars troffen dit seizoen pas vier keer doel. Het grote verschil zit hem in het aantal tegentreffers: zes voor HBS, 13 voor De Meern.
De ploeg van Joël Titaley pakte afgelopen zondag het eerste punt, en hield ook voor het eerst de nul. Tegen HBS kan Titaley beschikken over een volledig fitte selectie.
Beide 3e divisieduels zijn zondagmiddag live te volgen bij Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.