Eemdijk gelijk na bliksemstart, ook Argon deelt punten

MIJDRECHT/EEMDIJK - De voetballers van Eemdijk hebben in de hoofdklasse B zaterdag gelijkgespeeld op bezoek bij Staphorst. De groenhemden uit Bunschoten-Spakenburg kwamen al na acht seconden op 1-0 door Jan de Graaf.
Lang kon Eemdijk niet genieten van de voorsprong, want na een kwartier trok Staphorst de stand al gelijk. In het vervolg van de wedstrijd werd niet meer gescoord, mede doordat Eemdijk-doelman Ruizendaal na een uur een penalty van Staphorst tegenhield. De eindstand werd daardoor 1-1.
Eemdijk staat na het gelijkspel achtste in de competitie, met 8 punten uit zes duels. Koploper is Excelsior Maassluis met 15 punten.

ARGON

Argon uit Mijdrecht heeft het derde punt van het seizoen te pakken. De ploeg moest in de hoofdklasse A op bezoek bij hekkensluiter RVVH in Ridderkerk. Het speelde met 1-1 gelijk. Beide goals vielen in de tweede helft. Nadat Dos Santos de thuisploeg in minuut 65 zette, maakte Argonaut Mark van der Weijden de gelijkmaker.
De wedstrijd lag nog een tijdje stil vanwege de blessure van de assistent-scheidsrechter. Toen een vervanger gevonden was, kon het duel vervolgd worden.
In de stand vinden we Argon terug op de voorlaatste plaats, met 3 punten uit zes wedstrijden. RVVH blijft hekkensluiter, met 2 punten op zak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.