Instellingen

Sport Kort 7 oktober: korfbalderby eindigt onbeslist

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - De korfbalderby tussen OVVO en Tweemaal Zes eindigde onbeslist. Volleyballers Cito verliezen en handballers Nieuwegein spelen gelijk.

KORFBAL

OVVO en Tweemaal Zes hebben de punten gedeeld in de korfbalderby. Het duel tussen de clubs uit Maarsen en Maartensdijk werd 21-21. OVVO staat vierde en Tweemaal Zes vijfde in de hoofdklasse B.
In dezelfde competitie verloor DOS de kelderkraker van Rohda. Op bezoek in Amsterdam verloor DOS met 19-17. De ploeg uit Westbroek staat op de voorlaatste plaats.

VOLLEYBAL

Cito heeft de wedstrijd tegen Sliedrecht Sport met verloren. De volleyballers uit Zeist verloren in de eigen sporthal met 1-3. Ook VCV uit Veenendaal ging onderuit: op bezoek in Bedum werd er met 3-1 verloren.
Cito staat na drie speelronden op de op een na laatste plaats in de topdivisie. VCV heeft een punt meer en staat negende.
De dames van VV Utrecht verloren thuis met 0-3 van Dynamo Apeldoorn en staan na drie wedstrijden op een vierde plek met vijf punten.

HANDBAL

Nieuwegein heeft een punt overgehouden aan het lastige uitduel tegen nummer twee Olympia'89/DOS'80. In Oss eindigde het duel in 32-32. Na vijf wedstrijden staan de handballers op een vijfde plek in de eerste divisie.
De vrouwen van Fortissimo hebben met 22-26 gewonnen van Hercules. Daimy van Dommelen had met elf doelpunten een flink aandeel in de overwinning. De handbalvrouwen zijn na de overwinning op een zesde plek terug te vinden in de eerste divisie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.