Instellingen

Hercules en De Meern hebben zege hard nodig

© Bewerking RTV Utrecht
UTRECHT - In de 3e divisie B ontvangt Hercules zondag het laag geklasseerde Quick'20. De Meern gaat in Haren op bezoek bij Be Quick 1887.

HERCULES

Hercules is wel weer eens toe aan een succesje. De Utrechters verloren drie van de laatste vijf duels en zijn afgezakt naar het rechterrijtje. Zondag ontvangt de ploeg van Eric Speelziek promovendus Quick'20, dat dit seizoen nog geen wedstrijd won. De ploeg uit Oldenzaal zag afgelopen zomer topscorer Rens van Bentem naar HHC Hardenberg vertrokken en heeft dit seizoen moeite met scoren.
Bij Hercules ontbreekt nog altijd de geblesseerde aanvoerder Colin Broers. Rechtsachter Kevin Ligtermoet, die zondag in de uitwedstrijd tegen EVV geblesseerd uitviel, is weer fit.

DE MEERN

De Meern vierde zondag tegen HBS de eerste zege in de 3e divisie en mag zondag in Haren proberen een nieuwe driepunter bij te schrijven. Tegenstander Be Quick 1887 is de nummer 12 van de ranglijst, De Meern staat na de zege van zondag 15e.
Be Quick haalde dit seizoen meer punten in uitwedstrijden dan thuis op de eigen Esserberg. Thuis staat de teller op 3 uit 3, uit pakten de Groningers 6 punten in vier duels.
De Meern-trainer Joël Titaley kan beschikken over een compleet fitte selectie.
De wedstrijden Hercules - Quick'20 en Be Quick1887 - De Meern zijn zondagmiddag live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.