Sport Kort zaterdag 15 oktober: Ruime overwinning handballers Nieuwegein, UBALL wint ingelaste bekerwedstrijd

PROVINCIE UTRECHT - VCV Veenendaal verliest opnieuw, Snookeraars Uterecht blijven hekkensluiter en UBALL verder in de beker,

SNOOKER

Sportcentrum Utrecht heeft in eigen huis verloren van Final Touch. De Utrechters gingen met 6-3 onderuit. Na drie wedstrijden staat Utrecht op dit moment laatste in de eredivisie.

VOLLEYBAL

Cito heeft een 3-2 nederlaag geleden op bezoek bij Olhaco in Hoogeveen. De Zeistenaren staan na het verlies in de onderste regionen van de topdivisie op de tiende plaats.
Ook VCV liep tegen een nederlaag aan in de topdivisie. In eigen huis werd er door de ploeg uit Veenendaal met 2-3 verloren van VoCASA. VCV staat achtste.
De dames van VV Utrecht hebben het duel met Apollo met 2-3 gewonnen. Na de overwinning staat de ploeg op een vijfde plaats in de topdivisie.

HANDBAL

In de eerste divisie heeft Nieuwegein een klinkende zege geboekt op Atomium '61. Thuis werd er door de mannen met 32-0 gewonnen. De ploeg staat zodoende na zes wedstrijden op een vierde plaats.

BASKETBAL

UBALL heeft in de beker een 58-50 overwinning geboekt op Akrides uit IJmuiden. De Utrechtse ploeg zou oorspronkelijk een competitiewedstrijd spelen tegen Racing Beverwijk. Dit duel wordt waarschijnlijk verplaatst naar volgende week.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.