3e divisie B: De Meern al drie duels zonder nederlaag

DE MEERN/UTRECHT - In de 3e divisie B hoopt De Meern de opgaande lijn van de laatste weken door te trekken. De oranje-zwarten gaan op bezoek bij Blauw Geel'38. Ook Hercules speelt uit. Tegenstander is HSC'21.

DE MEERN

De Meern verloor de eerste vijf duels van de competitie, maar bleef de laatste drie wedstrijden ongeslagen. Vorige week, uit tegen Be Quick 1887, was daar een heftige inhaalrace voor nodig. Na een 3-1 achterstand werd het 3-3. De week ervoor, thuis tegen HBS, beleefde de ploeg van Joël Titaley de eerste zege van het seizoen.
Zondag speelt De Meern uit tegen Blauw Geel'38 uit Veghel. De Brabantse promovendus schakelde eerder dit seizoen Spakenburg uit in de voorronde van de KNVB beker. In de competitie staat Blauw Geel drie plaatsen boven De Meern met vijf punten meer.
Trainer Joël Titaley kan in Veghel niet beschikken over de geblesseerden Rick Hauwert en Hakan Yasar.

HERCULES

Hercules staat op de negende plaats met 12 punten en gaat zondag op bezoek bij HSC'21. De ploeg uit Haaksbergen is de nummer zeven van de ranglijst en heeft één punt meer dan Hercules.
Hercules slaagde er nog nooit in een uitwedstrijd van HSC te winnen. Vorig seizoen verloren de Utrechters in Haaksbergen met 4-1, thuis won de ploeg van Eric Speelziek met 2-0.
Aanvoerder Colin Broers is nog steeds geblesseerd. Trainer Eric Speelziek kan ook geen beroep doen op de geblesseerden Christy Bonevacia, Mitchell Bolck en Roy Kelder.
De wedstrijd Blauw Geel'38 - De Meern is zondagmiddag live te volgen op Radio M Utrecht. Uiteraard houden we u ook op de hoogte van de verwikkelingen bij HSC'21 - Hercules.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.