Van Seumeren: "Niet bang voor vertrek Ten Hag naar FC Twente"

UTRECHT - Frans van Seumeren is niet bang dat trainer Erik ten Hag van FC Utrecht verkast naar FC Twente, als opvolger van de deze week uit zijn functie gezette René Hake. De clubeigenaar zegt in Een Berg Sport bij RTV Utrecht dat hij verrast zou zijn als Ten Hag op dit moment voor de club uit Enschede zou kiezen. "Volgens mij zijn ze met Gertjan Verbeek bezig. Maar Erik komt er natuurlijk wel vandaan. In de toekomst zou het misschien wel een club voor hem kunnen zijn."
Van Seumeren is in het prille seizoen redelijk tevreden over de club. "Dat 'redelijk' gaat er af als we uit de komende twee duels vier punten halen." FC Utrecht speelt die wedstrijd uit tegen AZ en thuis tegen NAC. Over de bekerwedstrijd tegen VVV van woensdag repte hij niet.
De clubeigenaar had het wel over de Franse aanwinst Jean-Christophe Bahebeck, die vorige week tegen Heerenveen twee keer scoorde en zijn seizoenstotaal op drie bracht. "Een geweldige voetballer. We hebben hem op het laatste nippertje voor een redelijke prijs kunnen huren van Paris St. Germain. En daar ben ik erg blij mee."
Dat Bahebeck gehuurd wordt en FC Utrecht dus niets oplevert als hij vertrekt, vindt Van Seumeren geen groot probleem. "Als de club niet wil verkopen, heb je niets te vertellen. En misschien veranderen ze nog van mening. Dat deed Auxerre ook met Haller." Die laatste kostte FC Utrecht naar schatting acht ton en leverde uiteindelijk een paar miljoen op toen hij aan Eintracht Frankfurt werd verkocht.

Van Seumeren over Ten Hag
Van Seumeren over Bahebeck

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.