LIVEBLOG: FC Utrecht strijdt met VVV om plek bij laatste 16 in KNVB Beker

UTRECHT - FC Utrecht kan zich vanavond plaatsen voor de laatste 16 van de KNVB Beker. Het moet in Venlo afrekenen met VVV. De aftrap is om 18.30 en is LIVE te horen op Radio M Utrecht 93.1FM.

EINDSTAND 3-1


'90 Het zit erop. FC Utrecht ligt al na twee ronden uit het bekertoernooi.
'83 WISSEL FC Utrecht: Nick Venema komt in de ploeg. gaat naar de kant. Venema scoorde twee keer tegen MVV.
'82 GOAL! 3-1. Moreno Rutten bezegelt het lot van FC Utrecht.
'74 Weer een kans voor FC Utrecht. Dessers gaat alleen op Van Crooy af, gaat om de doelman heen, maar schiet tegen een verdediger aan. De grootste kans op de 2-2.
'69 Een goed schot van Van de Streek. FC Utrecht is dicht bij de gelijkmaker. Roel Janssen maakt er een hoeschop van. Wat volgt is weer een enorme kans voor FC Utrecht. Maar Van de Streek mist de bal voor het Venlo-doel. De FC Utrecht-supporters laten zich horen. De ploeg speelt eventjes weer met elf man.
'61 GOAL! Gyrano Kerk - net in de ploeg - schiet diagonaal binnen achter Delano van Crooy. 2-1. FC Utrecht leeft weer met tien man.
'57 WISSEL FC Utrecht: Görtler maakt plaats voor Gyrano Kerk.
'56 Van de Streek bij de tweede paal werkt bijna de aansluitingstreffer binnen. Een moeilijke hoek. Een speler van VVV redt op de lijn. De prachtige voorzet is van Emanuelson.
'55 Yassin Ayoub is de kortste aanvoerder in de geschiedenis van FC Utrecht. Hij heeft de aanvoerdersband al weer doorgegeven aan Edson Braafheid.
'51 ROOD! Willem Janssen krijgt zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Kevin Blom. FC Utrecht moet met 10 man verder. Yassin Ayoub neemt de aanvoerdersband over.
'46 De tweede helft is begonnen in Venlo. Geen wijzigingen.
'45 De eerste hoekscop voor FC Utrecht. Dumic kopt in de verre hoek, maar daar staat een speler van VVV. En dan is het RUST.
'37 De ruit is terug op het middenveld. Willock staat links op het middenveld, Sander van de Streek is naar rechts verhuisd, Willem Janssen staat op '6' en Ayoub speelt achter de spitsen Dessers en Görtler.
'34 Weer een enorme kans voor VVV! David Jensen redt met de vingertoppen op de inzet van Moreno Rutten. Die zo maar het complete veld over kon steken.
32' WISSEL FC Utrecht: Robin van der Meer gaat eraf. Hij wordt gewisseld voor Matty Willock. Wat volgt is een grote stoelendans in het veld. Willock gaat spelen op het middenveld. Emanuelson lijkt naar achteren te verhuizen.
'25 Ook Appie Boonen is klaar voor vanavond. De uitslag 1-2 is niet meer mogelijk.
'23 Gert Kruys zit met verbazing te kijken. "Dit is armoedig. We zijn 23 minuten bezig en VVV is gewoon beter". Willock en Strieder lopen warm. Hebben ze het koud of komen er al wissels aan?
'21 GOAL! 2-0 door Torino Hunte. De verdediging wordt compleet uit elkaar gespeeld. "Dit zijn jongens die niet weten wat ze moeten doen", reageert René van den Berg. "Dit wordt herrie in de tent", voorspelt Pieter van Schaick.
'14 Het gaat overigens goed met Makienok. De geblesseerde spits is druk met revalideren en ligt op schema. Hij hoopt dit seizoen nog speelminuten te maken voor FC Utrecht.
'13 Onze meestervoorspellers waren overigens na amper twee minuten al weer klaar. Gert Kruys voorspelde 0-1, Korneel Evers 0-4, Simon Makienok 0-2 en René van den Berg 0-0. Alleen Appie Boonen maakt nog kans op de 'wasmachine'. Hij zei 1-2.
'7 VVV, de nummer 10 van de eredivisie, mag alweer de tweede hoekschop nemen. Het levert gelukkig voor FC Utrecht niets op.
'5 FC Utrecht staat erbij en kijkt er naar. VVV domineert. Ten Hag miste scherpte zondag tegen AZ. De trainer heeft vier wijzigingen doorgevoerd. Het kwartje lijkt niet gevallen.
'2 GOAL! Lennart Thy kan aannemen, draaien en scoren. Jensen kansloos.
'1 Tactische verrassing bij FC Utrecht. Geen ruit op het middenveld bij FC Utrecht en dat is opmerkelijk, zegt Gert Kruys.

OPSTELLINGEN

VVV: Delano van Crooy; Moreno Rutten, Roel Janssen, Vito van Crooy, Clint Leemans; Ralf Seuntjens, Lennart Thy, Nils Röseler, Torino Hunte; Damian van Bruggen, Kelechi Nwakali
FC Utrecht: David Jensen; Giovanni Troupée, Dario Dumic, Edson Braafheid, Robin van der Meer; Willem Janssen, Sander Van de Streek, Urby Emanuelson, Yassin Ayoub; Cyriel Dessers, Lukas Görtler

VVV komt al in de 2e minuut op voorsprong
En dat is twee! Hunte verdubbelt de score
Kevin Blom stuurt Willem Janssen weg met zijn tweede gele kaart
Gyrano Kerk schiet FC Utrecht weer in leven
Moreno Rutten maakt 3-1

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.