Instellingen

HBS uit altijd lastig voor Hercules, De Meern ontvangt JVC Cuijk

Halldór Arnarsson  ontbreekt zondag bij Hercules
Halldór Arnarsson ontbreekt zondag bij Hercules © Geert Lommers - bewerking: RTV Utrecht
UTRECHT - In de 3e divisie B speelt Hercules zondag uit tegen HBS. De Meern hoopt tegen JVC Cuijk voor de vijfde maal op rij ongeslagen te blijven.

HERCULES

Hercules treft zondag een makkelijke tegenstander, tenminste als je afgaat op de ranglijst en de laatste resultaten. Het Haagse HBS staat na vijf opeenvolgende verliespartijen op de 16e plaats. Hercules is na twee zeges opgeklommen naar plaats 7.
Toch zullen de Utrechters zondag niet heel gerust aan de wedstrijd in Den Haag beginnen. Vorig jaar verloor de ploeg van Eric Speelziek op Craeyenhout met 4-2, een jaar eerder was het 4-0. Alleen in het seizoen 2014/15, het debuutjaar van Hercules op het hoogste niveau, pakten de Utrechters een punt: 0-0.
Eric Speelziek kan weer beschikken over Mitchell Bolck en Milan Doornekamp. De ziekenboeg is met Gutho Mijland, Colin Broers, Roy Kelder en Halldór Arnarsson goed gevuld. De IJslander brak afgelopen zondag tegen HSC'21 zijn vinger.

DE MEERN

De Meern heeft na een moeilijke start in de 3e divisie de weg omhoog gevonden. Nadat de eerste vijf duels puntloos werden afgesloten, werden uit de laatste vier wedstrijden acht punten gehaald en staat de ploeg van Joël Titaley zelfs op de 14e plaats.
Zondag is subtopper JVC Cuijk te gast in De Meern. Voor de Brabanders kwam afgelopen weekend een einde aan een ongeslagen reeks van vier duels. Thuis tegen OFC werd het 0-3. JVC Cuijk is nu zesde.
Bij De Meern ontbreken de geblesseerden Hakan Yasar, Ricky Hauwert en Tom van der Linden.
HBS - Hercules en De Meern - JVC Cuijk zijn zondag live te volgen bij Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.