Sport Kort zaterdag 28 oktober: Volleyballers VCV winnen streekderby, handballers Nieuwegein spelen gelijk

PROVINCIE UTRECHT - Winst voor volleyballers VCV in streekderby, spannende handbalwedstrijd Nieuwegein onbeslist en badmintonners Forza Amersfoort spelen gelijk.

BASKETBAL

De mannen van UBALL hebben de uitwedstrijd tegen de Landslake Lions met 82-67 verloren. De Utrechters staan na vier wedstrijden zesde in de promotiedivisie.

SNOOKER

Snooker Utrecht heeft in de eredivisie een nipte 5-4 zege geboekt op De Dieze. Sportcentrum Utrecht verloor op bezoek bij Final Touch Amsterdam met 5-4.
We vinden Snooker Utrecht terug op de vierde plaats op de ranglijst. Sportcentrum Utrecht staat achtste.

BADMINTON

De mannen van Forza Amersfoort zijn er niet in geslaagd het uitduel in de eredivisie met Roosterse BC te winnen. Er werd met 4-4 gelijk gespeeld. Forza staat na de remise op de vierde plaats.

VOLLEYBAL

De volleybalheren van Cito zijn er net niet in geslaagd de thuiswedstrijd tegen VCV Veenendaal te winnen. De Zeistenaren verloren met 3-2, waardoor de ploeg elfde en daarmee voorlaatste blijft in de topdivisie mannen. De uitslag van de streekderby was belangrijk voor de ranglijst, want hierdoor hebben de Veenendalers één punt voorsprong op CITO en staan ze negende.
VV Utrecht heeft een riante 3-0 zege geboekt op US. De volleybaldames staan mede dankzij de overwinning derde in de topdivisie vrouwen.

HANDBAL

In een spannende wedstrijd hebben de handbalheren van Nieuwegein met 32-32 gelijk gespeeld tegen Olympia'89/DOS.
De dames van Fortissimo gingen nipt onderuit: uit in Breezand werd er met 30-28 verloren van ZAP.
Nieuwegein staat zevende in de 1e divisie mannen, Fortissimo vinden we terug als nummer zes in de 1e divisie vrouwen.