Instellingen

Sport Kort: zondag 29 oktober: USHC pakt opnieuw punt, hockeysters Voordaan boeken ruime zege

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - USHC houdt nummer 3 HIC op een gelijkspel, hockeysters Voordaan winnen met 3-0 en nederlaag voor basketbalvrouwen Utrecht Cangeroes.

HOCKEY

De hockeymannen van Voordaan hebben een pijnlijke nederlaag geleden tegen Zwolle. In Groenekan werd er met maar liefst 2-8 verloren van nummer 2 Nijmegen.Schaerweijde heeft met 3-2 gewonnen van HBS in Zeist. USHC hebben opnieuw een punt gepakt. De studentenhockeyers speelden knap 1-1 gelijk tegen nummer 3 HIC. Vorige week hield USHC Voordaan nog op 2-2 in de streekderby.
Voordaan staat achtste, terwijl Schaerweijde de regionale eer hoog houdt in de overgangsklasse A; zij staan vierde. USHC stijgt naar de elfde plaats op de ranglijst en geeft daarmee de rode lantaarn over aan Leiden.
De dames van Voordaan hebben een 3-0 overwinning geboekt op Cartouche. Door de overwinning stijgt Voordaan naar de zesde plaats in de overgangsklasse A.

BASKETBAL

In het duel met Lions zijn de basketbalvrouwen van Utrecht Cangeroes er niet in geslaagd te winnen. Op Zwarte Woud in Utrecht werd er met 67-73 verloren. De Cangeroes staan achtste in de promotiedivisie.

VOLLEYBAL

De Taurus-dames hebben een broodnodige zege geboekt in de topdivisie. Thuis werd het 3-1 tegen Sneek, dat tiende staat. Ondanks de winst blijft Taurus in de onderste regionen bivakkeren; het staat elfde en daarmee voorlaatste.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.