Solace vertrekt bij Magreb'90: "Het is een grote puinhoop"

UTRECHT - Solace Uyi-Olaye is alweer vertrokken bij Magreb'90. De aanvaller kwam twee maanden geleden binnen bij de Utrechtse derde divisionist, nadat hij zijn contract bij het Duitse Cloppenburg had laten ontbinden. Eerder speelde Solace onder meer voor Magrebs stadgenoot Hercules.
"De exacte reden waarom ik weg ben gegaan is omdat het een grote puinhoop bij Magreb'90 is", zegt Solace op de website Voetbalprof.com . Niets is georganiseerd en de trainer is ook niet eerlijk. Tevens ben ik niet tevreden over de trainingen die de trainer geeft."
Trainer Jamal Yahiaoui is ook niet eerlijk, stelt Solace. ""Mensen die niet komen trainen staan gewoon in de basis en spelen dan de hele wedstrijd.".
Volgens de aanvaller dreigt een nieuwe leegloop bij de Utrechtse club, die afgelopen zomer meer dan 30 nieuwe spelers aantrok. "De meeste spelers zijn al stiekem op zoek naar een andere club want ook zij willen weg. Maar niemand durft zijn mond open te trekken. En qua trainingen mis ik conditie, de trainingen beginnen niet op tijd en niet alles wordt serieus genomen. Ik wil op dit niveau gewoon serieus aan de gang zijn."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.