Zes doelpunten bij DOVO - ONS Sneek, maar geen winnaar

Leon Toonen was met twee treffers belangrijk
Leon Toonen was met twee treffers belangrijk © Jeroen van den Berg
VEENENDAAL - DOVO heeft op eigen veld gelijkgespeeld tegen ONS Sneek. Het spectaculaire duel in de derde divisie A eindigde in 3-3.
DOVO leek binnen twintig minuten op rozen te zitten. Het had al vroeg een 2-0 voorsprong te pakken. ONS Sneek boog de stand helemaal om en kwam vlak na rust terug tot 2-2. Met nog 13 minuten te spelen pakten de bezoekers zelfs de 2-3 voorsprong. De punten leken dus niet in Veenendaal te blijven, maar clubtopscorer Leon Toonen liet zich weer van zijn beste kant zijn. Hij maakte zijn tweede van de dag en tekende daarmee voor de 3-3 gelijkmaker namens DOVO.
8' Joshua Patrick [1-0]
20' Leon Toonen [2-0]
24' Genridge Prijor [2-1]
48' Arton Musliu [2-2]
77' Genridge Prijor [2-3]
83' Leon Toonen [3-3]
DOVO is op dit moment de nummer zeven van de competitie.
Zaterdag werd ook bekend dat Gert Kruys zijn contract bij DOVO heeft verlengd tot medio 2020.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.