Instellingen

Hekkensluiter Magreb'90 lijdt zevende nederlaag op rij

Magreb-goalie Belhadj moest één keer vissen
Magreb-goalie Belhadj moest één keer vissen © Geert Lommers
UTRECHT - Magreb'90 heeft na een roerige week weer geen punt gepakt. Op Sportpark Nieuw Zuid in Katwijk hield de Utrechtse derdedivisionist lang stand, maar verloor het met 1-0. Het is voor hekkensluiter Magreb de zevende nederlaag op rij.
Magreb'90 zag deze week Solace Uyi-Olaye vertrekken en kreeg te horen dat de KNVB speler Abdel Zouzou voor liefst negen maanden wil schorsennaar aanleiding van zijn rode kaart in de gestaakte wedstrijd tegen Capelle. Desondanks hield Magreb in de eerste helft gelijke tred met de Katwijkers, die vijfde stonden in de derde divisie. Tot grote kansen kwamen beide teams niet, waardoor het bij rust 0-0 stond.
In de tweede helft had Quick Boys de overhand. Na meerdere gevaarlijke situaties voor het Magreb-doel ontving de thuisploeg een kwartier voor tijd een strafschop, die benut werd door spits Yordi Teijsse.
76' Yordi Teijsse [1-0, pen.]
Door de nederlaag blijft het Magreb'90 van trainer Jamal Yahiaoui stijf onderaan in de derde divisie A, met 4 punten uit 10 duels. Nummer 17 Spijkenisse loopt een punt uit en heeft 8 punten.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.