Instellingen

Sport Kort zondag 5 november: Hanbalsters Fortissimo winnen, wisselende resultaten hockeyers

PROVINCIE UTRECHT - De regionale hockeyploegen in de overgangsklasses halen wisselende resultaten en grote overwinning voor handbalsters Fortissimo.

HOCKEY

In de overgangsklasse a verloor Voordaan op bezoek bij Rotterdam. De dames uit Groenekan gingen met 2-1 ten onder. Met 11 punten uit 9 duels staat Voordaan op de zesde plek.
De mannen van Voordaan wonnen ook. Op bezoek bij Leiden werd het 2-3. In de overgangsklasse a heeft Voordaam 11 punten uit 9 duels.
In diezelfde overgangsklasse verloor Schaerweijde met 3-1 bij Hurley. De ploeg uit Zeist blijft daardoor op 14 punten staan na 9 wedstrijden.
Nijmegen was in de overgangsklasse a veel te sterk voor UHSC. De studentenhockeyers verloren met 6-3 en blijven in de onderste regionen van de ranglijst bungelen.
In de overgangsklasse b wonnen de Zeistenaren Phoenix knap met 2-1 van Laren. Hekkensluiter Phoenix komt door de overwinning gelijk in het aantal punten met Groningen.

HANDBAL

De vrouwen van Fortissimo hebben in de eigen zaal de winst gepakt tegen Bentelo. De ploeg uit Cothen was met 31-16 duidelijke de betere partij. Bij rust hadden ze al een 13-5 voorsprong te pakken. Daimy van Dommelen was met zes treffers de belangrijkste vrouw aan de zijde van Fortissimo.

TAFELTENNIS

De Nieuwegeinse dames van VTV hebben goede zaken gedaan in de eredivisie. Er werd met 1-5 gewonnen van het Leidense Scylla. Ook het Veenendaanse SKF pakte de winst: er werd met 0-6 afgerekend met Westa.
VTV blijft in het spoor van Den Helder en staat op de tweede plaats in de eredivisie. SKF is de nummer vijf in de poule van acht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.