FC Utrecht-spelers vervullen wensen

UTRECHT - FC Utrechts-speler hebben hun fans vandaag verrast. Zo kreeg een ziek jongetje een FC Utrecht-kamer die is ingericht door Zakaria Labyad en Dario Dumic.
Aanvoerder Willem Janssen was een van de spelers die gingen tuinieren bij een ouder echtpaar. Edson Braafheid, Chris David en Nick Marsman bezorgden oma Betty een bakfiets zodat ze met haar kleinkinderen kan gaan fietsen.
Een alleenstaande moeder die hulp nodig heeft bij het verrichten van klusjes in huis kreeg vandaag visite van Urby Emanuelson, David Jensen en Stefan Postma. Zij hielpen onder meer bij het ophangen van een spiegel in de kamer van de dochter van de Utrechtse moeder.

VERRASSING

De afgelopen weken trok FC Utrecht de provincie in om mensen te vragen of ze iemand kenden die geholpen moest worden. Er kwamen honderd verzoeken binnen en twaalf wensen werden vandaag vervuld.
"Dit doen we vier keer per jaar", vertelt maatschappelijk manager van FC Utrecht Niek Amelink. "Ons kantoor gaat dicht, het eerste elftal traint niet. We zetten ons in voor een belangrijk maatschappelijk thema."

OVERLEDEN VADER

Iedere FC Utrecht-speler zette zich op een andere manier in. Joey en Naomi uit Houten verloren een paar maanden geleden hun vader aan hartfalen. Yassin Ayoub, Simon Makienok en assistent-coach Jean-Paul de Jong haalen de kleine fans van het schoolplein op om even een balletje te trappen. Ook kregen ze een FC-Utrecht shirt.
Amelink: "Mooi dat we zoiets kunnen doen en dat ze even aan iets anders kunnen denken en die glimlach op het gezicht te krijgen."
Een compleet foto-overzicht van de dag is hier te vinden.

FC Utrecht: "Mooi dat we een glimlach op hun gezicht kunnen krijgen"
FC Utrecht-spelers vervullen wensen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.