Instellingen

Een Berg Sport: Terugblikken op Ajax - FC Utrecht met Yassin Ayoub

PROVINCIE UTRECHT - In Een Berg Sport blikken we deze week terug op Ajax - FC Utrecht, met middenvelder Yassin Ayoub. De speler van FC Utrecht, woonachtig in Amsterdam, vertelt dat hij deze week met een glimlach door de hoofdstad liep. "Ik vind het dan natuurlijk extra leuk om te winnen. De buren schieten me weleens aan en vragen of we nou echt zonodig deze wedstrijd moesten winnen."
Ook praat hij over zijn ambities. "Ik sta open voor alles, maar luister ook graag naar FC Utrecht, om te kijken wat zij te bieden hebben", zo zegt de linkspoot. Op termijn hoopt hij wel de stap maken naar een buitenlandse club. "Iedere topsporter wil er graag het maximale uithalen, dat geldt ook voor mij."

ODE VAN KORNEEL EVERS

De wekelijkse ode van Korneel Evers aan FC Utrecht. Elke week brengt de acteur en sneldichter in het nieuwe televisieprogramma Een Berg Sport een ode aan de club waar hij fan van is. Deze week staat de 1-2 overwinning in de Johan Cruijff ArenA centraal, waarin de bijdrage van studiogast Yassin Ayoub ook extra aandacht krijgt.

HAPPIE VAN APPIE

Albert Boonen, uitbater van het spelershome op Zoudenbalch, gaat in de rubriek 'Het Happie van Appie'' opzoek naar echte Utregse happies. Deze week: bier. Bier, Van de Streek.

Ode van Korneel Evers
Happie van Appie
Tipkick: Gert Kruys vs. Yassin Ayoub
Appie geniet na van de zege in Amsterdam
Ayoub: "Ik sta open voor een stap hogerop"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.