Districtsbeker West 1: Argon eenvoudig door, MSV'19 lijdt monsternederlaag

PROVINCIE UTRECHT - Hoofdklasser Argon heeft de volgende ronde van de districtsbeker weten te bereiken. De Mijdrechtse voetballers wonnen met 3-0 van Zeevogels, dat uitkomt in de derde klasse.
Eemdijk heeft zich ook geplaatst voor de volgende ronde. De ploeg van Patrick Loenen wist met 4-2 te winnen van de Amsterdamse tweede klasser DWS.
MSV'19 heeft een modderfiguur geslagen door met maar liefst 9-4 te verliezen van Buitenveldert. De Montfoorse derde klasser is hierdoor uitgeschakeld in het bekertoernooi.
Derde klasser Candia'66 is er niet in geslaagd een vuist te maken tegen eerste klasser Fortuna Wormerveer. De ploeg uit Rhenen verloor met 5-1.
Het Utrechtse Kampong heeft met speelsgemak gewonnen van NiTA. De ploeg van Mark Verkuyl won aan de Laan van Maarschalkerweerd met 4-0.
FC Breukelen heeft zich met veel overtuiging geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi. In en tegen Ouderkerk werd er met 7-4 gewonnen.
Sporting'70 heeft het WV-HEDW niet lastig kunnen maken. De Utrechtse derde klasser verloor met 4-0 in Amsterdam en is zodoende uitgeschakeld.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.