Kampong blijft ongeslagen dankzij late gelijkmaker

UTRECHT - Kampong heeft zijn ongeslagen reeks van elf wedstrijden verlengd door 3-3 gelijk te spelen tegen Oranje-Rood in Eindhoven.
De ploeg van Alexander Cox kwam al vroeg op voorsprong dankzij een treffer van Constantijn Jonker. Na iets meer dan een kwartier keken de Utrechters tegen een achterstand aan dankzij doelpunten van Niek van der Schoot en Bob de Voogd namens Oranje-Rood. Martijn Havenga kon echter vijf minuten daarna de stand weer gelijk trekken via een strafcorner. Lang kon Kampong daar niet van genieten: Thomas Briels zette daarna de 3-2 op zijn naam.
Drie minuten voor tijd was het opnieuw Jonker die belangrijk was voor de landskampioen. De Kampong-spits profiteerde slim van een voordeelsituatie, terwijl de Oranje-Rood achterhoede al rekende op een strafcorner.
2' Constantijn Jonker [0-1]
16' Niek van der Schoot [1-1]
17' Bob de Voogd [2-1]
19' Martijn Havenga [2-2, SC]
22' Thomas Briels [3-2]
68' Constantijn Jonker [3-3]
Kampong blijft, samen met Bloemendaal, koploper van de hoofdklasse.

Alexander Cox: "Duels met Oranje-Rood zitten altijd vol actie"
Martijn Havenga:"Totaal verrast door selectie voor Oranje"