Katwijk komt te vroeg voor Berry Powel

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen koploper Katwijk nog niet beschikken over Berry Powel. de spits kampt nog steeds met een blessure aan het bovenbeen. Powel miste daardoor al drie duels van de Vogels, die allemaal werden verloren.

INJECTIE

Powel, dit seizoen goed voor drie doelpunten, kreeg deze week een injectie. "Elke keer als dacht dat het over was en weer ging trainen, schoot het er weer in", aldus Powel. "Omdat ik maandag pas terecht kan voor een mri, hebben we er om tijd te winnen deze week een spuit ingezet", vervolgt de spits. "Ik had geen zin om na de uitslag van de mri te horen dat een injectie de oplossing zou zijn, dan ben je weer twee weken verder."

VAN DEN MEIRACKER

De inmiddels 37-jarige Powel heeft nog niet met IJsselmeervogels gesproken over zijn toekomst. "Dat gaan we in de winterstop doen", zegt de Amersfoorter. De komst van voormalig Spakenburg-spits Danny van den Meiracker van Lienden staat dat gesprek niet in de weg, denkt Powel. "Ik denk dat ze hier volgend jaar wel meer dan één spits onder contract willen hebben. En ik kan het goed met Danny vinden. We hebben nooit samen gespeeld, maar we zijn elkaar wel eens tegen gekomen met carnaval. Dat was gezellig."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.