Instellingen

Gehavend De Meern wil ook tegen koploper stunten

DE MEERN - In de derde divisie B speelt De Meern zondag tegen koploper UNA. Hercules (van 1882) ontvangt het vijf jaar jongere Be Quick 1887 uit Groningen.

DE MEERN

Een gedoodverfde degradant. Dat was De Meern tot 24 september. Daarna trad de ommekeer in en bleef de ploeg van Joël Titaley zes duels op rij ongeslagen. Drie zeges en drie gelijke spelen brachten de ploeg van de 18e naar de 13e plaats op de ranglijst.
Zondag komt koploper UNA naar De Meern. De degradant verloor dit seizoen tot nu toe alleen van Jong Vitesse. In dat duel incasseerden de Brabanders vijf van de in totaal 13 tegentreffers.
Joël Titaley mist een kwartet geblesseerden: Hakan Yasar, Tommy van der Linden, Rychto Lawalata en Faht Ben Achmed. Aanvoerder Mark den Hartogh is geschorst.

HERCULES

Het 135 jaar oude Hercules ontvangt zondag het eveneens hoogbejaarde Be Quick 1887. De Groningers staan op de 14e plaats zes plaatsen onder Hercules, dat seizoen wisselvallig presteert. Vorig seizoen won Be Quick op voordorp met 3-1
De twee vrije weken werden door de Utrechters benut voor het spelen van een oefenduel tegen DOVO. Hercules won dankzij een treffer van Alfred Mensah met 1-0.
Eric Speelziek kan weer beschikken over de snelle aanvaller Gutho Mijland. Oscar van Logtestijn is een twijfelgeval en Colin Broers is nog altijd niet inzetbaar.
Radio M Utrecht verzorgt zondag live flitsen van zowel De Meern - UNA als van Hercules - Be Quick 1887.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.