GVVV geeft vervolg aan novemberdip en verliest

VEENENDAAL - GVVV heeft zaterdag in de tweede divisie verloren van Barendrecht. De Veenendalers gingen op eigen veld met 3-2 onderuit.
In de eerste helft kwam GVVV nog op 1-0 voorsprong en met die stand ging het ook rusten. Na rust wisten de bezoekers drie keer te scoren en zo de drie punten mee naar huis te nemen. GVVV had in de wedstrijd meer kansen dan Barendrecht, maar de winnende ploeg was daadkrachtiger. In de extra tijd maakte Laghmouchi nog de 3-2, maar de gelijkmaker kon niet meer worden gemaakt.
Dat GVVV zaterdag geen goed resultaat zou gaan halen leek van te voren al vast te staan. De afgelopen vier jaar kende GVVV namelijk een serieuze novemberdip. Van de achttien competitieduels die sinds 2013 in november werden gespeeld werden er vier gewonnen en dertien verloren. De doelcijfers over die 18 duels: 24-47. De nederlaag tegen Barendrecht was de eerste verliespartij in eigen huis dit seizoen.
37' Simon Brouwer [1-0]
56' Ramy Salem [1-1]
75' Joey Jongman [1-2]
81' Ali Khaldi [1-3]
91' Soufiane Laghmouchi [2-3]
In de tweede divisie blijft GVVV tweede op grote afstand van koploper Katwijk.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Niek Oosterlee: "Gevalletje efficiëntie"
Martin van Eck: "Slechte tweede helft"